Kategóriák
Termékajánló
TOP termékek
Hírlevél
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Termék részletek


BugsLock vegyszermentes szúnyogriasztó karkötő gyerekek és felnőttek számára egyaránt - 6 hónapos kortól

BugsLock vegyszermentes szúnyogriasztó karkötő gyerekek és felnőttek számára egyaránt - 6 hónapos kortól
 • BugsLock vegyszermentes szúnyogriasztó karkötő gyerekek és felnőttek számára egyaránt - 6 hónapos kortól
750 Ft

AZ EREDETI, VEGYSZERMENTES!

BugsLock szúnyogriasztó karkötő. Csak természetes anyagokat tartalmaz! Már 6 hónapos kortól használható!
 • Vigyázz! Hamisítják!

  Nálunk az eredeti, vegyszermentes BugLockot kapod!

  - Csak természetes anyagokból áll
  - Többször is felhasználható (visszazárható tasakban kapod!)
  - Csecsemőktől a felnőttekig bárki használhatja
  - Hossza méretre vágható, mindenkinek kényelmes

  Természetes anyagokat tartalmazó termék.

  A citromolajjal átitatott illatosító karkötő a testhőmérséklet hatására folyamatosan illatfelhőt képez. A karkötő mérgező, egészségre káros anyagot nem tartalmaz, kizárólag természetes alapanyagokból készül.


  6 hónapos kórtól kisgyerekek is használhatják!

  Összetevők:
  1. 100%-ig természetes növényi olaj, citromolaj, levendulaolaj, 30%w/w
  2. Textil (Ultra Micro Fiber) 70%
  3. Nettó tömeg: 3 g

  A BUGSLOCK illatosított karkötő kifejlesztésénél a legfőbb célkitűzés az volt, hogy csak és kizárólag természetes alapanyagokból álljon. Mindezek mellett a könnyű kezelhetőség és praktikusság volt még nagyon fontos számunkra. E termék használatával nem lesz szükség a 2-3 óránkénti kenegetésre vagy spray használatára, egyszerűen csak fel kell helyezni a csuklóra vagy a bokára és kész!
  A BUGSLOCK illatosított karkötő semmiféle vegyi- és emberre vagy a környezetre veszélyes anyagot nem tartalmaz. Ezáltal 100%-os biztonsággal használhatja bárki a felnőttektől a csecsemőkig. Használatát különösen ajánljuk a természetben, vízparton. Nyugodt szívvel ajánljuk trópusi országokba utazóknak.

  Hatóanyagai kizárólag növényi eredetűek, a termék NEM tartalmaz ún. dietil-toulamidot (DEET), mely más hasonló illatosított karkötők fő hatóanyaga. Ezt a vegyületet az amerikai hadsereg fejlesztette ki a 2. világháború idején, amelynek egyébként jellegzetes kellemetlen illata van, súlyos mellékhatásokat okozhat főleg kisgyermekeknél és időseknél.
  A BUGSLOCK illatosított karkötő azonban gyakorlatilag ugyanazzal a hatásfokkal használható, mint a többi vegyszerrel készített illatósító karkötő, de ezt a hatást kizárólag növényi hatóanyagokkal éri el.

  A citromfű illetve a trópusi Neem fa kivonata a toulamiddal ellentétben az emlősökre és a környezetre egyáltalán nem veszélyes, mivel nincs, mérgezõ dózisa és a környezetben 100%-ig lebomlik, káros anyag visszamaradása nélkül.

  A BUGSLOCK illatosított karkötő használata rendkívül egyszerű és praktikus. A termék visszazárható alumínium tasakban kerül forgalomba. Egyszerűen csak a csuklóra vagy a bokára kell felhelyezni, ezután kb. 12 órán keresztül biztosítja az illatosítást. Amennyiben csak 6-8 óráig van rá szüksége a visszazárható tasaknak köszönhetően akár egy hétig is használható.


  Figyelmeztetés:
  1. Allergiás tünetek (bőrpirosodás, bőrkiütés, viszketés) esetén kerülje a karkötő használatát!
  2. Ha a citromolaj szembe kerülne, langyon bő vízzel öblítse ki!
  3. Csecsemők esetében a karperecet bokára, ne közvetlenűl a bőrre, hanem ruhára, zoknira helyezzék el! A karkötő ne érintkezhessen a csecsemő szájával, szemével!


  Használat:
  1. Tépje le a tasak tetejét a első, szaggatott vonal mentén, így a tasak visszazárható marad. Vegye ki a karkötőt és erősítse a kapocs segítségével a csuklójára vagy a bokájára. A tasakot őrizze meg!
  2. Használat után helyezze vissza a karkötőt a visszazárható tasakba. Napi 4-8 órás használat mellett a karperec akár egy hétig is használható, hatása a csomagolásból kivéve az első 12 óra során a legerősebb.
  3. Vigyázzon arra, hogy a karkötő ne érintkezzen a vízzel, mert csökkenti a hatékonyságát!
Webáruház készítés